Berlin

Var ju i Berlin på utbyte förra veckan. Bodde hos en tysk familj och gled runt i berlin och förorten (?) Hohen neuendorf.

Det var kul, trots att berlin som stad var en besvikelse. Allting ligger långt bort vart man än är och mycket känns väldigt B.
Mest B känns alla Berlinmuren-och DDR-och-sånt-relaterade museum som finns överallt som allihopa består av lite bilder och text på väggarna.
En annan B:ig sak var shoppinggalleriorna, eller den allmänna shoppingen i de så kallade shoppingområdena. Tänk ohio och Manhattan på drottningatan, fast flera gator och gallerior fulla.

Men annars var det väldigt kul!


Vi åkte mycket S-bahn, för tyskarna vi bodde hos bodde väldigt off.


Vi käkade tysk korv. WURST!


Här är jag och flera av tyskarna!


Tyskarna verkade inte ha förstått det här med mat, dom levde på choklad och mackor. Så vi svenskar fick fylla på med några hinkar KFC.

Det var ganska intressant att bo i en tysk familj, och dom var väldigt tyska. Och så kunde föräldrarna ingen engelska. Min tyska fungerar väl rätt bra, men det var lite jobbigt dom dagar vi gick upp vid typ sex på morgonen.  Det är omöjligt att komma på tyska ord klockan sex på morgonen.

röd klänning



Köpte visst den klänningen igår. Den är fin för det ser ut som att man har värsta häfterna! Achtung die Kurve liksom ;)

Tänkte ha den på Niklas kusins bröllop. Har nästan aldrig träffat kusinen, men det blir nog bra!

tyskland och så

Jag har dissat den här bloggen ganska rejält senaste månaden. Det är mest för att jag varit på Gotland och i Berlin.


okej

Okej, klänningen var ful på, så jag köpte inte den. Det var lite sorgligt, men egentligen bra för jag sparade 150 kr. Och om jag känner mig själv rätt så kommer jag snart på nåt annat fint jag vill ha.

En klänning



Jag brukar ju tjata om att det här inte är en modeblogg, och att modebloggar är hemska och konsumtionshetsiga, men den här klänningen är så jävla fin! Jag tänker köpa den. Ville bara säga det, bli inte oroliga.

(fan vad fult det blev när man embredade bilden från deras hemsida, man ska säkert göra på nåt annat sätt)

RSS 2.0