Trampbåt

Idag var det resursdag i skolan. Den skulle ägnas åt brännboll. Därför bestämde jag, Stålis och Jessica oss för att göra något vettigt istället, så vi hyrde en trampbåt i djurgårdskanalen.
  Det kostade bara en hundring att hyra en supertuff trampbåt och det var fett värt det. Vi hade askul, men det var galet jobbigt att trampa. Värre än spinning typ. 
 Sen gick vi in på Nordiska muséet och fikade och kollade på en utställning om Samer, det var dock inte lika kul som att åka båt.




Vi hittade en stor boj och undrade om den gick att stå på. Jag vågade inte testa, för då skulle den kanske vält, och om den inte gjort det hade dom andra säkert trampat iväg o lämnat mig där.



En mycket lycklig Jessica.



Stålis hittade en ful stol på Nordiska muséet.

Dancer in the dark

Nu har alla åkt hem. Det var mysigt att se på film. Vi såg först på min älskade Driving lessons och sen såg vi på Dancer in the dark. Den var knäpp som fan.
  Den handlar om nån rysk kvinna som invandrat till USA och är blind. Hon sparar pengar till en ögonoperation till sin son för att han inte också ska bli det. Det hela är asflummigt, vilket mest beror på att Björk spelar huvudrollen och har astjocka glasögon och ser allmänt utvecklingsstörd ut medan hon sjunger.
  Det kändes lite som om någon försökt göra en flumm-musikal av Sophie Scholl, och faktiskt lyckats rätt bra. Men jag fattar inte vem det var som hittade på titeln, för den passade inte...

Arn

Jag såg Arn med Sainabou igår. Jag orkar inte skriva om den för den var likadan som den förra. Asså, det hände ju andra saker, men förutom det var den identisk, och varken bättre eller sämre.

Idag blir det typ filmtittning hos mig o lite folk ska komma hit. Typ Stålis, Sui-king och Jessica. Det kan bli kul.
  Det jobbiga är att ingen hittar till mig och påstår att alla hus i kista är likadana hur många gånger dom än varit här.


Att fylla en bihåla

Häromdagen drack jag varm oboy med sprejgrädde. Det var gott, även om jag inte gillar grädde så mycket. Och så blev jag så mätt så jag ville typ magpumpas eller nåt.
  Iallafall, när jag sprejade ut grädden så slogs jag av en tanke: Tänk om man skulle stoppa den i näsan och spreja. Hur skulle det kännas? Och om man sprutade in jättemycket, skulle det då åka ner i typ halsen eller bihålorna eller nåt sånt?
   Jag vågade inte testa, med tanke på att det kanske skulle vara lite ohälsosamt att fylla upp sina bihålor med vispgrädde. Har iallafall hört att det är plågsamt att ha bihåleinflammation, så det här kan nog också vara rätt plågsamt. och även om det bara gick ner i halsen så skulle det nog inte det heller vara en angenäm upplevelse. 
  Det känns lite som en sån grej som skulle kunna testas i ett jackassavsnitt och det skulle inte förvåna mig om dom gjort det, men isåfall har jag missat det...

Sista dagarna

Nu är det bara 3 dagar kvar.
  Har inte skrivit något på några dagar eftersom att jag desperat har försökt ta vara på dom sista lovdagarna och försökt vända tillbaka dygnet för att inte vara en zombie i skolan nästa vecka. Det har bland annat resulterat i att jag dök upp i Skarpnäck för att plåga Stålis klockan halv elva på morgonen. 
 Tyvärr fungerar det inte så bra att gå upp tidigt och samtidigt fortsätta att vara uppe halva nätterna. 
  Igår var jag med Emma och Sainabou. Vi gjorde chokladbollar och tittade på Sweeney Todd.
 


Ångest




Fick den här fina bilden från mamma och den pryder nu min vägg.
Den kommer från tidningen Ordfront.

En normal människa

Jag kommer hem, har varit och tränat och möts av en obehaglig sanning.

Jag: Är det mat snart?
Pappa: Om en liten stund
Jag: Hinner jag duscha?
Mamma: En normal människa hade hunnit, inte du.

I thought you said summer is going to take the pain away

Nu börjar den bekanta bara-en-vecka-kvar-av-sommarlovet-ångesten sprida sig i min stackars kropp. Dessutom nu är typ hela mitt lag i finland och spelar EM och jag sitter och kollar på tråkiga OS-sändningar. Typ simmning. Förut kändes det helt okej att jag inte skulle åka med, asså jag var ju jävligt besviken och rätt bitter i början, men sen kändes det okej -tills nu.

Det jobbigaste är typ att jag känner att jag måste ta vara på den här sista veckan och göra roliga saker, men jag vet inte vad, och jag orkar inte. Den här sommaren har varit så konstig. Jag var inte på gotland första veckan som jag brukar, och har varit varje sommar sen jag var typ elva. Sen har jag liksom inte gjort något och veckorna har bara rullat iväg. Har varit på landet lite och i Åbo, annars ingenting.

Nu ska jag gå ut och se om gräset har vuxit, behöver klippa ihop lite pengar den här månaden med, får ju inget studiebidrag förens slutet av September. Hur ska det gå?

Hemma!

Är hemma nu! Har fått en trevlig middag från donkis och det känns väldigt bra att ha tillgång till dator igen. Katten är inte lika glad, för här hemma finns det inga knapriga gräshoppor att springa efter.
  På landet har jag mest badat och läst böcker och serietidningar från 60-talet (bla. Spindelmannen och fantastiska fyran) Dom är galet roliga. Annars har vi fångat grodor, tittat på älgarna och självklart lekt med dinosaurier.



Men vad gör dinosaurierna?

RSS 2.0