Lasse och Timo

Jag var med Emma, hennes syrra Lisa och hennes kompis Clara i kungsträdgården. Timo Räisänen och Lasse Lindh skulle spela innan fotbollsmatchen började.
    Dom är typ deras största fans och har varit på så många skumma småspelningar och signeringar att Lasse Lindh kände igen Lisa och typ visste vad hon hette. Fatta vad illa.
   Själv har jag hört typ två låtar av Lasse Lindh och har en skiva med Timo som jag inte gillar för att han sjunger i falsett hela tiden, så jag följde mest med för att jag inte hade når bättre för mig, och för att se på matchen.
  Spelningen var en rätt rejäl flopp. Publiken bestod typ av massa spaniorer och PA's finest som inte hade en aning om vem fan Lasse Lindh var. Så det var ju typ fem personer som lyssnade - vi och en knäpp tant som tyckte det var råckenroll.
  Sen när dom skulle signera stog vi där själva och fick deras singlar gratis. Lasse Lindh var väldigt trevlig och signerade glatt armar och skivor.Timo däremot var lite smådivig och rätt bitter över att publiken hade varit så tråkig. Vad hade dom väntat sig? Det är ju inte direkt deras målgrupp som hänger i Kungsan och kollar på fotboll.

Step up 2 the streets

Var och såg den med Stålis. Den var rätt söt. Handlade om nåt halvghetto där massa afroamerikaner ägnar sig åt streetdance. Men självklart var alla snälla (men ändå ghettotuffa) huvudpersoner vita. Och självklart pratade alla ren amerikanska utan nåt spår av svart slang.
  Annars var det typ en flashdance-historia där den tuffa tjejen kommer till en fin dansskola, där dom tycker att hon ska dansa klassisk dans, men hon går sin egen väg och gör det hon älskar: att dansa. Väldigt förutsägbart och klyshigt, men rätt gulligt.

Myggor

Var hos Stålis igår och envisades med att få träffa hans kompis som är en tant som bor i en koja i skogen. Vi gick genom typ hela skogen sen kom vi till hyddan. Skogsmulle var tydligen inte hemma, utan i göteborg.
  Alla myggor i hela skogen bet mig på benen genom strumpbyxorna och jag har fått assjuka myggbett. 17 stycken. Det största har en diameter på 3 cm och är fett bullig. Det kliar som fan.
  Jag fick iallafall Stålis att dricka te med mjölk. Seriöst, är det inte lite småkonstigt att aldrig, alltså ALDRIG i livet ha druckit te med mjölk i? Stålis hade inte gjort det, men påstod sig ändå vara normal.

Äta djur :D

Jag tänkte på en sak när jag åkte bil idag. Får man köpa djur från djuraffären för att äta dom? Asså typ hamstrar o kaniner, kanske en fisk? Inte för att jag skulle vilja göra det, eller för att det skulle vara så smart, (Man skulle bli ruinerad, en hamster kostar asmycket, kilopriset blir väl typ flera tusen) jag undrar mest om det är tillåtet.
  Om dom i djuraffären visste att man skulle äta den lilla kaninen till middag, skulle dom sälja den då? Iofs köper folk små djur och matar sina ormar och sånt med...

Spanien..

Det där gick ju inte så bra... Dom gjorde mål i sista minuten. Trodde aldrig att jag skulle kunna bli så här inne i fotboll.
  Torres hade iaf varit hos frisören och blivit typ smultronblond. Eller hade han varit hos frisören? Det såg mest ut som en misslyckad hemmablekning som blev lite orange.
   Det kändes ju ändå som om det gick lite bra efter Zlatans mål, men nähä.
  Nu ska jag klippa gräs.

Vafan, Håkan

Kom nyss hem från Håkan Hellströms konsert. Det var min fjärde Håkankonsert. Det var bra, men stämningen var lååångt ifrån på topp, publiken var fett slö. Nästan alla stog helt stilla. Efter hans andra konserter har man varit helt dränkt i sitt och andras svett, men nu frös jag nästan.
  Dessutom kör han samma grejer. Varje gång jag sätt honom har dom spelar introt till klubbland, men kör första versen o lite från Förhoppningar och regnbågar. Det var kul första gången.
  Som förra året sätter han sig nedanför saxofonen och ylar "taaala tiil miiiig!" Och sjunger lite av kärlekens tunga, jävligt snyggt första gången, men inte igen. Den här konserten var en repris av förra årets konsert på Grönan, förutom att det var låtar från nya skivan. 
  Låtarna är jävligt bra, men när man år efter år får höra falsettkören sjunga "En daag tiil" i Hurricane Gilbert blir det lite småtråkigt.  Det kanske är jag som har varit på för många av hans konserter, men han hittar inte ens på ett nytt tal, och det känns lite falskt när han berättar samma lilla anekdot flera gånger.

Nej, jag har inte tröttnat på hans musik och hans texter är fortfarande lika klockrena, men jag är besviken.

Hurtig

Jag joggade 5,5 km idag utan att mitt knä krånglade alltför mycket, Great success! Det gjorde bara ont lite efter den första biten, men sen var jag duktig och tänkta på att skjuta ifrån med hela foten och allt konstigt man ska göra och till min förvåning funkade det mycket bättre i knät.

Hur fan vet man vad man har för storlek i handskar? Jag ska beställa fett dyra lacrossehandskar.

Gomorron

Mitt shoppingförbud har gått bra, det enda jag har köpt är påfyllning till kontantkortet, 75 kr. Och det får jag köpa. Det har iofs bara gått två dagar och jag har inte varit i någon affär.

Kollar på Sommarlovsmorgon. Dom visar rätt dåliga program i år. Typ tecknade Sune. Och nu handlar det om nån liten datanördtjockis. 
Det värsta är Sandra Dahlbergs norrländska kovrål.

Maid of honor

Jag och mamma var på bio igår! Vi såg Made of Honor! Jag fattar inte varför den heter Made of honor, när han är maid of honor. Och heter det inte honour? Eller är det typ som color att amerikaner inte pallar skriva u? Är made of honor nån slags ordvits? Antagligen, men jag fattar den inte. Det kanske är därför dom kallar den Brudens bäste man på svenska?
   Den var söt, men inte så superbra. Storyn har man sett förut, och inga av skämten är särskillt roliga och det kommer inga riktiga NAAW-moments heller. Hon som spelar tjejen som spyr och har nån sorts keps på sig i White chicks var med! Har aldrig sett henne i nåt annat förut.
  Men, det är ändå alltid kul att gå på bio! Gubben bredvid mig somnade i reklamfilmen. Det var lite roligt. Tur att han inte somnade under filmen, det hade varit rätt dålig kritik.

Google that, bitch!

Ouuff, om man googlar på mitt namn eller Whazza så får man upp 6 träffar som handlar om mig! Fick dock inte upp bloggen hur mycket konstiga grejer jag än skrev.  Men 6 stycken är ändå rätt starkt, visst?

Tjockis


En prinsesskatt

Kläder

Min garderop håller på att spricka. Den är överfull. Det dumma är att jag bara använder typ hälften av kläderna. Men jag tycker om dom allihopa väldigt mycket.
  Jag har jättesvårt att skicka bort kläderna till typ myrorna. Det är så synd om alla kläderna på myrorna. Dom hänger tillsammans med jättekonstiga grejer och luktar gammalt. Lukten är det värsta, jag vill inte skicka bort mina kläder för att dom då kommer få den där konstiga lukten. Det luktar ju typ gammalt och skumt.
  Jag har däremot inga problem med att köpa kläder från myrorna och andra second hand affärer. Då räddar jag ju kläderna från den hemska lukten och från deras förra ägare som skickat bort dom. Det är bara det att mina kläder som jag lämnar där kanske hamnar hos nån dum person, eller kanske inte blir sålda alls och får hänga på myrorna i hela sitt liv tills någon slänger dom.

Därför har jag bestämt att jag ska ha en shoppingfri månad igen. Alltså för att min garderop är överfull och jag inte kan slänga ut något. Det innebär att jag inte ska köpa några kläder eller grejer, men får köpa typ fika och bio och sånna saker och presenter om någon fyller år eller så.
  Förra gången köpte jag inget i hela Februari. Nu ska jag inte köpa något under hela juni. (Det som är kvar av juni)

Och nu har jag skrivit det på bloggen så nu går det inte att bryta.
 

Fotboll

Igår bakade jag tårta och kollade på fotboll. Matchen var inte så särskillt rolig, iaf inte i början. Det verkade som alla gjorde illa sig hela tiden...typ blev rumpade i ansiktet, sträkte sig och krampade och sånt.
  Jag noterade att alla Grekiska spelare hade efternamn som slutade på S, och det var ju sött. Måste man heta nåt sånt för att komma med i deras landslag, eller slutar alla grekers efternamn på S? Iofs så slutade nästan alla svenskarnas namn på son. Det är värre. 
 Petter Hansson snubblade typ in bollen, det var fint! Det var synd om den Grekiska målisen, han grät. 

Filifjonka

Nu är det sommarlov! Alla säger att ettan har gått väldigt fort men jag vet inte om jag håller med. Det har iallafall inte gått fortare än något annat läsår.
  Skolavslutningen var väl som skolavslutningar brukar vara, fast inte lika seriös och engagerad. Det bästa var att det inte var nån ge-blommor-till-fröken-grej vilket sparade tid och fult puttinuttande. 
  Rektorn har en otroligt rolig röst. Hon låter typ som jag tänker mig att en filifjonka låter. Väldigt nasal, lite för hög och väldigt gnällig och präktig. Sen sjöng vi så klart Den blomstertid nu kommer.

The Tvärbanan train

Träning i Farsta. Galet jobbigt att åka hela vägen. Resan underlättas dock av den roliga snubben som säger stationerna på engelska. Next stop: Gamla stan. Det roligaste är i Gullmarsplan där han rabblar upp vad man kan byta till, alla bussar och Tvärbanan train. Det låter fett kul.
  På blå linjen är det ingen röst på engelska. Antagligen för att inte så många turister åker där. Saini och jag misstänker att det då skulle bli nåt i stil med : Next stop: Husby, watch your bags. Next stop: Rinkeby, don't make eye contact.
 Vet inte om dom säger på engelska på röda linjen. Har inte åkt där på länge. Hur skulle det bli?
     Next stop: Alby, don't leave the train.

Superslampa

Jag tycker mindre och mindre om Sandra Dahlberg. Idag intervjuades hon i metro. Hon sa att Madonna var en pretto superslampa. Vad fan är en superslampa? Bara för att Madonna inte rullar i renskit.

10 kr

Idag var jag och Sukke och badade på Eriksdalsbadet! Det var varmt och soligt men jag hade solkräm 30 så den dumma solen kunde inte bränna ihjäl mig.
  Innan var vi på hemköp och köpte äckligt vatten. Dom hade grovt extrapris på tamponger. OB för 10 kr per paket. väldigt billigt. Vi undrade om det var något mystiskt fel på dom men bestämde oss för att det måste ha kommit en ny version, Tampong 2.0 liksom, och att dom sålde ut dom gamla.  
  Det var mysigt att bada. Vi åt glass och försökte sänka en läskflaskekork (omöjligt, pga syremolekyler i plasten (sukke är geek)) Vi studerade även en tjock familj och ett lesbiskt par.

Imorgon hoppas jag på att bada igen när vi ska på utflykt med klassen och ha picknick. Innan ska jag träffa töntisarna och äta frukost på nåt cafe klockan nio. Det är nice men jag kommer att äta frukost innan också för annars hinner jag dö på tunnelbanan. Jag är alltid ashungrig på morgonen.

The most loneliest day of my life

Jag har fett tråkigt nu och mina ben luktar fett äckligt av dendär dåliga brun-utan-sol-bodylotion-great-tan..pauseNOT

Jätteinsekter

Jag har tråkigt. Det är så jobbigt att gå på gymnasiet, för då bor alla kompisar på så jävla dumma ställen överallt i stan. Om man ska träffas måste man åka o så tar det fett lång tid. Och ingen pallar åka till kista (se inlägget om blåa linjen) 
  I grundskolan var dert mycket lättare, ingen bodde längre bort än typ Husby och det tog max tio minuter att gå till nästan alla. (Utom vissa som dissade Rinkeby för Sandsborg, jag nämner inga namn;))

Det är alltså bekvämare att umgås med folk i Kista. Därför var jag på bio igår med en kistakompis på Filmstaden Kista som har bättre ljud än sergel. Vi såg The Mist.
  Den var en väldigt typisk Aliens-tar-över-jorden-och-en-grupp-människor-dör-en-efter-en-film. I den här filmen var människorna instängda i en matäffär med jätteinsekter utanför. Självklart svullnade människorna upp om dom blev bitna och självklart var allting väldigt amerikanskt.
  Den var bra, men jag fattar inte varför den fick så bra kritik. Sånna här filmer brukar inte få det. Cloverfield tyckte jag var väldigt lik den här, fast bättre och äckligare, men den fick jättedålig kritik. Jag kanske har dålig filmsmak.

Jag är din i alla lägen!

Nick Schröder ska inta ha sommarlovsmorgon i år!!! Det är jättesorgligt, det är typ nån krullig blondin som ska ha det. Jag tror att det är dendär Sandra som är tillsammans med Jimmy Jansson. Det är inte okej. 
  Jessica att Nick också ska vara med. Det är bättre, men ändå dåligt. Det innebär ju att Nick bara kommer att synas hälften så mycket som förra året. 
  
   Iofs brukar han sitta så underbart osmakligt nära kameran att inget av bakkgrunden syns, så Sandra lär inte synas.      Om hon kryper upp för nära däremot...uuuffgh.
  Jag såg på tv-trailern för pogrammet och hon sjöng hej hej sommar-låten. Om hon ska sjunga vinjetten varje dag så är min sommar förstörd. 
   Nu ska jag sitta på mitt rum med hej Monica på repeat jättelänge och sörja.

(Och om nån frågar vem fan Nick Schröder är så tänker jag inte prata med den personen på hela sommaren)

På tal om fåglar

Igår körde jag på en skata, så nu när jag ändå är inne på fåglar kan jag dela med mig av en fundering.  
 
  Duvor, alltså vanliga stadsduvor, ser man ju döda ibland. Jag och Carro såg en i Kista med ett självmordsbrev bredvid sig i vintras. Och Ibland ser man dom invalida. Igår såg jag en som bara hade en fot. Den haltade, det var jättesorgligt. Jag har sett flera med trasiga vingar och sånt.
  Men vart föds dom? I ett duvbo såklart, men vart fan finns duvbona då? Jag har aldrig sett ett sånt. Är dom som skatbon eller typ andra fågelbon? Är dom på hustak eller? Ruvar dom sina ägg?
 Och jag har aldrig sett en barnduva. Alla duvor är ju lika stora. Väntar duvbarnen tills dom är hellt fullvuxna innan dom lämnar sitt mystiska bo?
  Eller förökas dom genom kloning?

Klippo skatklyvaren

Nu har jag klippt gräs i typ 2 timmar tillsammans med min fina kollega Gräsklipparen Klippo. Han är en Honda Klippo och är mycket begåvad. Jag ska klippa gräs hela sommaren runt typ lekplatserna där jag bor för 100kr/ timme. Najs.
 
Jag råkade typ köra över en halv skata. Den var halv innan jag körde över den, jag lovar!
 Det var äckligt. Det var massa fjädrar.

Det låter som om någon tar av sig byxorna

Emmas superhörsel uppfattar allt.

Var med Emma o Sainabou o kollade på lite svettiga maratonlöpare igår.
Vi hade tänkt åka till Skansen men det kostar 90 kr att gå in där. NITTIO!!! fatta vilket rån! Man kan göra så mycket vettigare saker för dom pengarna. Man kan gå på bio för det, eller köpa typ två linnen på hm, 2 olbas inhalator, 9 kexchoklad i selecta eller gå på en offentlig toalett 18 gånger.
Dessutom var djurgårdsfärjan full av människor så vi gick runt lite på söder istället.

Jag har blivit sjuk eller allergisk eller nåt. Min näsa är jättetäppt och jag nyser hela tiden och snorar som en högtryckstvätt :(

RSS 2.0