Landet

Nu åker jag till landet en vecka, så ni får ha kul utan mig ett tag. Jag ska bada och läsa böcker och titta på filmer.  Kommer hem i helgen och sen ska jag vara hemma resten av lovet.

HEJ DÅ! <3


The Dark Knight

Såg the dark knight igår! Den var mycket bättre än den förra som jag tyckte var asseg.
  Jokern var mycket bättre och läskigare när han är helt trashy och äcklig än i dom gamla filmerna när han är fresh o fint sminkad. Och Heath Ledger gjorde det verkligen superbra. Filmen hade inte varit särskillt bra utan honom.
  
   Men Batman är ändå den töntigaste Superhjälten. Han har ju inte ens riktiga superkrafter utan är ju bara en bitter rik snubbe med för mycket fritid som vill hämnas sin familj. Dessutom är han aggro och läskig. Skurkarna är alltid mycket coolare än honom, (särskillt pingvinen) och hans tjejer dissar honom. 
 

Kokt fisk

I ett akvarium ska vattentemperaturen vara typ 25 grader. I mitt är det över 30.
   Det blir alltid så på sommaren för att det är så jävla varmt. Ibland dör fiskarna, men det verkar som om dom jag har nu är tåliga. Det är flera svarta konstiga fiskar och en neontetra. (nej, den är inte mobbad, den får vara med även om den är blåröd.)
   Jag har bara en neontetra för att dens kompisar dog av att vi städade akvariet och det blev för rent. (japp, djuraffären sa att det var därför)  Den bäst anpassade neontetran överlevde. Tyvärr kommer han inte kunna föra sina superfiskgener vidare om han inte får barn med en svart fisk. isåfall hade jag kunnat avla fram superneontetror som överlever vilket hobbyakvarium som helst.
  Det skulle jag nog bli rik på. Superfisken som överlever allt skulle sälja asbra. Alla som har akvarium förstår det. Man skulle inte behöva städa så ofta, oroa sig över vattentemperaturen, eller vem som ska mata dom när man åker på semester. Det perfekta husdjuret.

Musikaler

Idag har jag varit hos Stålis i skarpnäck. Vi hyrde filmer. Around the world och Hairspray. 
    Around the world är en musikal med beatels-musik. Fatta vad nice. Tyvärr hade dom tagit flummigheten till en extrem nivå så man inte ens fattade. Det var massa irrelevanta grejer som mest var där för att de skulle kunna få in en låt. Tex en jimi hendrix-snubbe som inte fyllde nån annan funktion än att sjunga while my guitar gently weeps. Det tillförde inte handlingen någonting och gjorde allt segt. Låtarna gjordes inte heller så superbra. Asså inte dåligt, men inget särskillt liksom.
   Hairspray var bara dålig. Men vi hade kul ädå :D

Nu ska jag klippa lite gräs, om det finns nåt. Det växer så jävla dåligt när det är så här varmt.

Skor

Igår var jag med Jessica och letade skor. Jag behöver nya skor, som inte är av tyg. Alltså letade vi efter sneakers, helst några med en sula som är snäll mot mina knän, och är snygga. Men det verkar dessvärre vara för mycket begärt av ett par skor. Reebok har asfina pastellfärgade som dessutom är på rea, men mina ankfötter passar inte i dom. Testade dom flera gånger igår.
  Köpte istället andra fina saker som ett linne med en volang och randiga panties.

Idag ska jag träffa Stålis, och typ titta på film. Fast det är fint väder, så jag funderar på att tvinga honom att gå och bada. Eller gå ut iallafall.

Bilder från Åbo - Nordic cup





Vår packning parkerad på torget i Åbo väldigt tidigt på lördagsmorgonen.





Tessan försöker spräcka mina ljumskar




Saini vill inte vara med <3



Efter prisutdelning


Hemma!

Äntligen är jag hemma. Kom hem vid typ halv 8. Det är ju omöjligt att sova på Finlandsbåtar och därför har jag typ dygnat två gånger på samma helg. Och jag är ju inte ens nattmänniska, och blir lätt gnällig om jag inte får sova.
  Är astrött o helt stel efter turneringen (som vi vann!!!!!!) och att äga finlandsbåtens skumma dansgolv tillsammans med tanter i paljettklänning och partyfinnar.
 Skriver mer när jag är mindre trött.

Packa

Nu är jag hemma från Hannas landställe. Dom hade bin på sin tomt. Bina hjorde honung, och jag fick klappa en av dom som inte hade en gadd, för han var bara drottningbiets biatch, en drönare. Och så fick jag en burk med honung!
  Vi badade ganska mycket och paddlade, men jag hade hela tiden massor av 30solkräm så solen kunde inte cancerstråla mig, och jag kom hem lika vit som jag åkte dit.
  Bussresan hem var också spännande, och bussen gick ända till Solna där den stannade utanför tunnelbanan, vilket var perfekt!

Ikväll åker jag till Åbo! Så idag ska jag packa och tagga till lite, känner mig fett seg. Har ingen jättelust att packa upp landetgrejerna och sen packa igen. Jag har ingen aning om vad jag ska packa eller i vad. Dessutom oroar jag mig för mitt knä, som antagligen kommer börja krångla under typ första matchen. Jag ju inte har kunnat göra några störda övningar på ett tag. Ska göra några nu...

Tallrikar

Idag var jag med Mammi och Papi i Gustavsberg. Det är det som står på spolgrejen på toaletten. Där gör man saker av porslin, som toaletter och tallrikar.
Det var lite kul, mest för att det förutom porslin fanns massa söta presenter-tvålar-doftljus-och-andra-dumma-små-saker-affärer. Av sånt blir jag glad, särskillt när det är billigt! Därför köpte jag tre pyttesmåsmå skålar av plast för tio kr styck. Dom ska jag lägga små fina saker som halsband och hårspännen i. Dessutom köpte jag en affish med glassar på för 20 kr. Om kameran inte hade varit ett sånt problembarn hade jag visat.
  Porslinet var ju också gulligt. Jag gillar blommiga tallrikar. Men tro inte att jag är en sån duktig präktig person som samlar på tallrikar av nån speciell sort till min lilla servis "Som jag ska ha när jag flyttar hemifrån" Åhnej, när jag flyttar nånstanns ska jag äta ur lådan som micromaten ligger i.

Fina muggar däremot...särskillt om det är mumin på <3

Half the world away

Imorrn ska jag åka till Hannas landställe! Det ligger på någon ö, kommer inte ihåg vilken. Det blir mysigt, det får liksom bli substitut för Gotland.
  Sen direkt när jag kommer hem ska jag åka med laget till Finland o spela typ Nordic cup. Visst låter der flashigt? Jag har iaf aldrig varit i Finland, så det kan ju bli spännande. Vi ska åka Finlandsbåt och det blir nog intressant.
  Har åkt sån båt till Estland när några från min skola skulle dit och titta på dom fattiga barnen och ge dom leksaker och kläder. Det var skumt och vi åkte mest buss och hade fett kul, vilket antagligen inte var syftet med "välgörenhetsresan".
  Nu ska mina föräldrar åka och titta på porslin nånstanns, så jag tror jag ska med för annars måste jag städa.

Pannkakor

Igår vaknade jag lite tidigt för att  träffa Sukke och äta frukost. American pancakes! Det var gott. Vi försökte även göra ett korsord i typ se och gör, men det var tydligen för svårt för oss. Vi lyckades inte ens skriva åt rätt håll. Sen kollade vi runt i lite affärer och hade minipicnic på varsin kökshandduk.

Hallå, finns det någon i det här landet som inte får typ dödslängtan när man hör I'm yours med Jason Mraz? Fattar inte ens varför man grävde fram den igen..den var bra för typ två år sen, men nu när man inte kan sätta på tvn eller radion utan att bli mindraped av dendär jävla låten. Jag tyckte om den jättemycket förut, men  den har blivit helt demolerad av att överdoseras.

Sniglar

Idag har det spöregnat hela dagen, och jag tycker om att vara ute när det regnar, så jag skulle jogga lite.
  Det är alltid mysigare att göra det när det regnar, för då blir det inte så jävla varmt och man blir blöt så man ser inte så svettig ut även om man är det och även om man såg svettig ut så skulle ingen veta för ingen är ute utom några hundägare och deras blöta hundar.
  Jag sprang alltså min vanliga runda och det kändes rätt bra i mitt dumma knä, tills helt plötsligt, när jag var så långt bort hemifrån som möjligt typ i mitten av slingan så börjar det göra ont som satan i knät o jag måste gå tillbaka och frysa ihjäl.
  Självklart låg det massa sniglar överallt på vägen som jag var tvungen att flytta till kanten. Det känns så taskigt att låta dom ligga där o vänta på att bli överkörda eller trampade. Fast jag flyttade inte dom utan skal, för dom är läskiga. Inte för att jag vill att dom ska dö, men min snällhet har faktiskt vissa begränsnigar.


Lantlivets fröjder

Har varit på landet en vecka. Det är därför jag inte uppdarterat på en vecka. Inte för att jag skulle pallat göra det om jag var hemma, men ändå.
  Landet ligger typ bredvid Södertälje så det tar inte lång tid att åka dit, vilket är bra. Jessica sa nån gång att det inte gills som landet om man kan ta sig dit med sitt SL kort på mindre än en timme, men det är  landet.  Det finns flera tydliga saker som bevisar det:
 
-pizzerian  har snott sin logga från Hästens säng och ritat på ett horn så det blev en enhörning.
-vi har ingen dush, så man får vara äcklig eller duscha med en skum båtdush bakom ett plank
-det luktar gris
-alla grannar känner typ varandra och vet av någon anledning alltid vad jag gör (japp, storebror ser dig)

Det var väl kul på landet. Jag har ägnat mig åt smarta saker som att läsa böcker,  titta på hela tredje säsongen av OC på en mini-DVDspelare och måla en dörr och ett bord.


RSS 2.0