Skridskor


Det här är när vi åkte skridskor på alla hjärtans dag. Den mystiska mannen till vänster är Patrick, Alexandras kille som bor i GÖTEBORG!

Som ni märker har jag inget att skriva om, men jag har fått anonyma påtryckningar om att skriva oftare, så jag får väl lyda ;) 

Kommentarer
Postat av: Martin Hall

Se det bara ur den ljusa sidan.

Din blogg är inte försummad eller bortglömd i den mån att den har läsare som gärna vill se mer inlägg mer regelbundet.

Alltså, kan du helt enkelt tolka dessa "påtryckningar" som så att ditt bloggande är uppskattat och väldigt efterfrågat. Och det låter, iaf. enligt mitt intryck, som något positivt.

Folk gillar din blogg och vill gärna se mer regelbundna inlägg - du kan ju se på det så också!

Förresten... även jag skulle gärna se mer inlägg lite oftare. Nu menar jag inte att jag vill "påtrycka" eller hur man nu ska formulera det... jag menar som så att även jag tillhör den skara som verkar vilja se mer av skrivandet i den här bloggen.

Så... jobba på bara! Fortsätt med bloggandet!

2009-03-06 @ 23:42:29
URL: http://www.martinhallsblog.blogspot.com
Postat av: Jessica

Jag håller med Martin.



Patrick ser jävligt mystisk ut på bilden också. Ser ut som att han tänker "jag undrar om det bor ett litet troll i Åsas mössa. Om det bor ett troll i Åsas mössa, viskar det små råd till henne hur hon ska göra i kniviga situationer? Vad äter trollet? Matar Åsa det? Vet Åsa om att det bor ett troll i hennes mössa?"

2009-03-08 @ 11:45:05
URL: http://jessicajohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0